PREPORUKA SADRŽAJA

Uvjeti Korištenja

Portal Extra24.net sadrži informacije i autorska djela (programske sadržaje) te oglasne sadržaje koji se objavljuju u skladu sa Zakonom o medijima, Zakonom o elektroničkim medijima i Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima i mogu se koristiti samo u skladu s navedenim propisima.

Ova web lokacija je slobodna za pristup korisnicima. Iznimno, pristup pojedinim sadržajima stranica Extra24.net može uvjetovati ispunjavanjem određenih pretpostavki s tim da to mora biti posebno naznačeno. Pristupom web stranicama korisnik prihvaća uvjete njihovog korištenja.

Pojam korištenja web lokacije Extra24.net se ni u kom slučaju ne smije tumačiti u smislu iskorištavanja, eksploatacije, oponašanja, iskrivljavanja smisla, zlonamjernog tumačenja ili drugog skrivenog postupka u odnosu na sadržaj stranica, a kojim se povrjeđuju propisi iz točke 1. odstupanja od ovog pravila moraju biti izričito propisana i odobrena od osoba kojih se tiče ako je to potrebno.

Korištenje ovih stranica pretpostavlja ulaganje pozornosti korisnika koja se uobičajeno očekuje i zahtijeva u medijskoj komunikaciji i ove se stranice mogu koristiti isključivo savjesno i u dobroj vjeri. Za korištenje programskih i oglasnih sadržaja na web stranicama protivno zakonskim propisima i pravilima morala korisnici snose kaznenu i materijalnu odgovornost.

Web portal Extra24.net može se koristiti isključivo za osobnu uporabu. Ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Extra24.net portala ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Extra24.net portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Extra24.net portala i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Web stranice se koriste na vlastiti rizik korisnika i Extra24.net ne odgovara za programske i oglasne sadržaje na web stranicama, niti za njihovo korištenje.

Extra24.net se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Extra24.net može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Extra24.net portalu. Extra24.net će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Extra24.net portala na zadovoljstvo korisnika. Extra24.net se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod, dizajn i logotip). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal povrijedio Vaša autorska prava, o tome ste dužni obavjestiti portal putem ove kontakt forme. Slučaj će biti odmah razmotren, a po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja vaše žalbe sporni sadržaji bit će odmah uklonjeni.

Portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na portalu.

Portal nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama portala. Portal zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja i u promotivne svrhe za potrebe portala. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu. Pošiljatelji materijala prihvaćaju da za poslane materijale ne traže honorar i da im neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Uredništvo portala zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Uredništvo portala zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama.


Ponedjeljak, Ožu 24 2014 0 komentar
Zanimljive dječje sobe

Uz malo novaca i hrpu zanimljivih ideja načinite pravi dječji raj...

Ponedjeljak, Stu 11 2013 0 komentar
Facebook Rješava pitanja vezana za

Facebook (FB) rekao je da je privremeno spriječen nekim korisnicimac da pristupaju svojim

Ponedjeljak, Ožu 09 2015 0 komentar
Trgovanje burzom uz Plus 500

Trgovanje na burzi ili forexu putem interneta uz jednostavnu ali profesionalnu platformu

Znanstvenici otkrili novi kemijski

Najnovije otkriće znanstvenika!

Saznajte više

Ljuta jela Da ili Ne? - Spicy

Dali nam je zapravo zdravo ili nije

Saznajte više

Prosvjetljenje

Kroz ovo iskustvo mi se na kraju

Saznajte više

Vino i prehrambeni proizvodi

U Francuskoj, zemlji vina, uz svako

Saznajte više

Mirko Filipović (Cro Cop) - Ismael

Osnovno o solarnim ćelijama i

Foto naponski moduli mogu imati

Saznajte više

Djevojke za udaju i one druge

Mnoge žene ne vole da muškarac bude

Saznajte više

Kako uštedjeti vodu?

Kako uštedjeti na našem izvoru života

Saznajte više

Odluke su poduzete, a mi nemamo


Napetosti na Korejskom poluotoku i

Saznajte više

Štedne žarulje

Po zakonu Sjedinjenih Američkih Država

Saznajte više

Guščja pašteta – delikatesa

Guščja pašteta prava delikatesa

Saznajte više

Jesmo li zaluđeni novcem i

Radnja se događa u turističkom mjestu

Saznajte više

Aspirin

U slučaju glavobolje ili zubobolje ne

Saznajte više

Prekid utakmice Hajduk - Dinamo

Utakmica je bila odgođena zbog loših

Saznajte više

Podignite i zategnite stražnjicu

U procesu oblikovanja stražnjice

Saznajte više

Znamo li dovoljno o dodatku zvanom

Iako je glutaminat kao čista tvar,

Saznajte više

Kakva je veza između pijenja piva

Po svemu sudeći veza alkohol/pušenje

Saznajte više

Voćni frape – prehrambeni hit

Odnos voća i mlijeka može biti 25 : 75

Saznajte više

Odgoj djece ali bez previše

Kako sačuvati djecu od razmaženosti i

Saznajte više

Psihopatologija – Abnormalno

Saznajte koje su osnovne karakteristike

Saznajte više
Plus500

Zadnje novosti

 • Hrana sa ugrađenim lijekom!
  Hrana sa ugrađenim lijekom!

  Prva namirnica koja sadrži i lijek protiv kolesterola, već je na tržištu!


 • Otkriće najtanjeg stakla na svijetu!
  Otkriće najtanjeg stakla na svijetu!

  Saznajte više, pročitajte članak!


 • Depresija - Stil života kao lijek
  Depresija - Stil života kao lijek

  Fizička aktivnost ne samo što spriječava pojavu depresije, nego predstavlja i dobar način liječenja za one koji od nje pate.


 • Što je nogomet
  Što je nogomet

  Sada ćemo vam objasniti sve u vezi nogometa!


 • Antioksidansi: Selen – Moćan zaštitnik!
  Antioksidansi: Selen – Moćan zaštitnik!

  Mnogi liječnici koji se bave nutricionizmom, preporučuju 200 /ug selena dnevno.


 • Antioksidansi: E vitamin manje rizika za rad srca!
  Antioksidansi: E vitamin manje rizika za rad srca!

  Povremeno uzimanje E vitamina u malim dozama ima malu ili nikakvu korist. Osobe starije od 50 godina trebale bi ga uzimati trajno!


Spojite se sa Extra24.net


Newsletter registracija